BEL ONS OP  0496 10 08 33

Parket - Laminaat - Maatwerk - Gyproc - Electriciteitswerken

Vloeren

Mks All-Round is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten vloeren.

Parket

Parket is en blijft de topper onder de houten vloeren. Parket creëert de warmte van de natuur. Het geeft een persoonlijke toets en biedt een enorme gezelligheid. Het is een natuurlijk product met een lange levensduur. Daarom is parket ook zo populair voor woonkamers en slaapkamers. Parket bestaat in verschillende samenstellingen en houtsoorten. Zo vindt u vast uw gading in het ruime aanbod.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties is het mogelijk om uw parketvloer te plaatsen.
Bij een nieuwbouw wordt de ondergrond onmiddellijk aangepast voor de plaatsing van uw parket.
Bij een renovatie zorgen wij er voor dat de ondergrond wordt aangepast om het parket te plaatsen. Parket kan ook zonder probleem geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.

Wij kunnen ook instaan voor het onderhoud van uw parket. Indien u dat wenst kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Heeft u een beschadiging aan uw parketvloer of moet uw parket geschuurd of behandeld worden, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en behandelen van uw parketvloer.

Laminaat en vinyl

Laminaat is een meerlagig materiaal met een decoratieve toplaag en heeft meestal het uitzicht van parket. Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk en is bovendien goed bestand tegen vlekken en allerhande beschadigingen. Net daarom is laminaat zo populair in kinderkamers en speelkamers, maar ook in boetieks en kantoren. Laminaat is een kwalitatief en goedkoop alternatief voor parketvloeren, maar geeft nooit dezelfde warmte en het authentieke gevoel van parketvloeren.
Laminaat kan verlijmd worden, maar wordt meestal zwevend geplaatst, met een kliksysteem.

Stenen vloeren en wanden

Stenen vloeren zijn nog steeds de meest gebruikte vloeren in keukens, badkamers, opbergruimtes, garages en zo meer. Tegels bestaan er in vele soorten, kleuren en maten, waardoor ieder zijn persoonlijke gading kan vinden. Er bestaan ook vloertegels en wandtegels, ideaal voor badkamers. Die tegels hebben een lange levensduur en de meeste soorten zijn heel onderhoudsvriendelijk.

Voor de plaatsing van uw tegels werken wij samen met ervaren vaklui om het beste resultaat te bekomen.

Meer informatie? Contacteer ons!

Indien u meer informatie wilt of een gratis offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Contactgegevens

MKS ALL-ROUND
Kieleberg 11a
3740 Bilzen 

Tel.: 089 23 28 15
        0496 10 08 33
        0494 92 69 84

info@mksall-round.be

MAATWERK EN KWALITEIT
STEEDS MET OOG OP UW WENSEN EN BUDGET

>> contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte

Cookies en privacy